12 Mayıs 2011 Perşembe

Artık birşeyler yapmak mı lazım

Bahar kararsızlığını bir türlü üzerinden atamadı, gezmek isterim bulut çıkar çalışam gerekir akşamın körüne kadar güneş parlar bu haksızlık mı dersiniz bahtsızlık mı yoksa bu benimki sadece bencillik midir.Ne yani sanki dünya benim etrafımda dönüyormuş gibi hah!
Bu bencillik olmalı
hayır bencillik olamaz ıhhh değil bencillik falan.
Tabii ki değil ve tabii ki de dünya benim etrafımda dönüyor yani durun bir dakia ben olmassam benim gözümden benim bakış açımdan dünya da olmaz dolayısıyla bu dünya benim ... benim benimmm..
Ama paylaşabilirim paylaşırım hadi tamam sizin de olabilir :)
Ve konuyla ki ortada bir konu dahi yoktu ilgisi olmamasıa rağmen ben bir filmi izliyorken eğer film karakterlerden birinin ağzından anlatılıyorsa senaryonun zayıf olduğuna inanmaya başlıyorum.Bu bana hikaye çok güzel harika ama bir becerip de bunu senaryolaştırıp anlatamadık bari o anlatamadığımız kısımları karakter bi kaç cümle ile geçiştirsin :) evet durum ben soyutlaşınca böyle oluyorum halbuki pisişimden bahsetsem cümlelerim çok tutarlı ve daha az devrik olurdu.Zaten ne geldiyse başıma o devrik cümlelerden geldi kompozisyondan hep düşük not almama sebep olmuşlardır .Yani ne olmuş ki kompozisyonun gelişme paragrafı tek cümleden oluşuyorsa ... ne olmuş :)
erguvan mevsimi geçti bu yıl hiç fotoğraflarını çekemedim :( bir iki gelincik gördüm otobüsde giderken ....

şimdilik hepsi bu...

1 yorum:

  1. havalar öyle dengesizki, hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..baharı özledik ama o gelmek istemiyor..
    ne yapalım , o gelene kadar bekleriz...

    YanıtlaSil